SOFREGIT ingredients: 2 cebes grans. 1/2 Kgr. de tomàquets (o tomàquet fregit). 1 all oli d'oliva. 1 "Cucharadita pimentón dulce" Pasos:Pas 1: Es pica la ceba fina, se li tira sal i es posa a "sofreir" a foc molt lent. Pas 2: Quan està a la meitat se li tira l'all picat. Pas 3: Quan es comença a daurar se li afegix el "pimentón", se li dóna unes voltes ràpides perquè no es cremi i s'afegix el tomàquet. Pas 4: Quan el tomàquet comença a enfosquir, ja està llest. PICADA igredients: 3 dents d'all. 10 ametlles o (5 ametlles i 5 avellanes, pinyons ) torrades. julivert. 20 pinyons. sal. 1/2 vasito de brou o aigua. 1 llesca de pa fregit. Pasos: Pas 1: per a fer la picada o "majada", es comença picant el més tou: es piquen en el morter els pinyons, els alls, les ametlles i avellanes, amb una mica de sal, el pa fregit, el julivert. Tot això es diluïx amb el poc de brou o aigua i s'incorpora al guisat en qüestió.. |
lunes, 14 de abril de 2008
~exercici 13
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario